traveling soldier

sitter hemma hos alexander nu, så mysigt. Hans faster Ann är här med sin familj. Jättetrevliga!
kollar in deras bloggar på blogspot. Rätt roliga rader där :) Ikväll blir det nog bara vara här och mysa.
Dom håller på att "pynta" deras superfina uterum. Sånt ska jag ha när jag blir stor! :D
Nu ska jag gå ut och se hur det går för dom.

Puss

torsdag+fredag

Min torsdag var bra, lugnt och skön. Hann med massor av saker som jag skulle göra, typ allt förutom att plugga till mitt prov. Men det gick skapligt iaf. Tränade med Ronja och Crille igår, kondition och ben : ) riktigt skönt. Sen åkte jag med mamma och storhandla.. då får man lite saker iaf, skönt!
Åt mina älsklingsflingor idag till frukost. Kellogs med red berries! + en mumsig skinkmacka.
Idag har jag och alexandra pratat och Kina.. Vi funderar på att åka dit och ha våran prao i trean ihop.
Min syssling/alexandras bror bor i Kina förtillfället och i typ 2 år till.. Så vi tänkte söka praoplats på H&M i HongKong och ta färjan morgon och kväll tillbaka till Tony och bo där..Hoppas verkligen att vi komemr iväg! Skulle vara en resa för livet. Kina har alltid facinerat mig med deras korta kines kvinnor, deras språk, mat.. kinas vardag.
Någon stor skillnad mellan våran vardag tror jag. Ska bli intressant om vi kommer iväg! Hoppas (A)

Ikväll ska jag vara hemma med familjen och vårat "stödbarn" som kommer till oss var 3:e helg och sover för att hennes föräldrar inte orkar med alla barn som har. Sliter på dom och deras förhållande. Så söta Melina 4 år kommer till oss och leker med min lillasyster malvina 2,5 år :) Ska äta en skitgod pizza ikväll som jag fick smakprov på igår i ekholmens centrum. Pizza Ristorante.. den där reklamen när en tjej och en kille sitter på en bro och äter och hon släcker ljuset på bordet med en "porrig" blick ;) haha. Den var iaf jättegod!

Drömde en jättekonstig dröm inatt, bla att jag och alec satt och rökte cigarr på en trappa och att jag tyckte att det var gott :S haha mysko. Hoppas att jag får träffa min älskling ikväll trots att hans faster m. familj är där på besök ifrån göteborg. Min älsklingsstad. Dit ska jag flytta :D någon gång iaf. Till Västra frölunda.. Frölunda förlorade igår... vad har hänt med världen asså? lägger in bilder på skorna jag ska köpa på lördag : ) helt vanliga. och min lillasyster..

min älskling är bäst <3

    

torsdag

Godmorgon, Idag var det en annorlunda dag, jag var inte sviiintrött när jag vaknade. något paff! Drömde dock om allt möjligt inatt. Men sov gott iaf : ) kollade på top model 9 igår, det var bra even though bianca och saleisha bråkade hela tiden. "black bitches" så att säga :D hade en trevlig dag igår, besökde inte syskonen dock. Kom lite emellan, kanske kan åka dit en stund efter iv-valet imorgon. Tänk att det redan är fredag imorgon? ska bli superskönt. Helgen är väl inte så planerad. Lördag blir det stan med alex, ska köpa ett par nya sneakers. Vita, sköna och underbara : ) Och just det , ikväll ska jag laga mina favoritjeans.. haha får väl se hur det går!
Förtillfället sitter jag i datasalen ensam i skolan för jag åkte med min granne Ingemar idag! Han är tidig på morgonen och kör fort så var här redan 10 i 8.. tidigt tycker jag.
älskar dig alexander, du är det bästa jag har <3

 
haha, han är ju söt synd att möjken och tallriken och det syns!


onsdag

Vaknade bredvid med myssugen älskling imorse, vilket jag inte riktigt hade tid med etfersom att klockan pep "visst" lite senare än vad den borde. men som tur var så fixade han frukost så att jag kunde fixa mig.
Har nya jackan idag och den känns hur skön som helst. Tycker om färgen skitmycket.
Ska se om jag kan fixa en bild, fast ingen läser mig blogg. Det ser bara bättre ut med en bild : )
Hoppas att Tim kan börja blogga lite igen. Men har ju Leyla att kolla på, Fia och Kims med!
Sen finns det ju alltid roliga att läsa på mest aktiva! Idag ska jag åka hem till pappa och träffa syskonen. Vilket innebär min halvbror liam och 2 låtsassyskon som heter Linn och Erik. 11 och 9 år!
Pappa jobbar i Vetlanda i veckan så honom ser man inte mycket av i veckan.
Jahaja, dags att återgå till.. något annat :P

Puss

tisdagens sysselsättning.

blev inget hemmaspa igår för jag orkade inte. jag var trött och ville ladda ner musik så jag kan lyssna på min älskade musikspelare(ipod).
men jag köpte en ny jacka igår, väldigt nöjd för den är så skön. mudd både i armarna och i kanten längst ner. Fin vårfärg, lite gröngrå sådär.
men jag har fått reda på att den bara säljs i butikerna så det blev ingen bild. för no OUTFITS på den här bloggen. mohaua. Hade jag haft dom så skulle dom ändå inte vara vackra vill jag lova.
Sov över med min älskling inatt, han betyder så otroligt mycket för mig.
Tränade igår med, kondition och armar. Vaknade med en gullig träningsvärk precis där framför armhålorna typ :P hoppas det försvinner till träningen imorgon. Känns riktigt skönt att jag har kommit igång igen nu efter jul och så, det vart ju säkert ett par kilo där för godisförbudet försvinner ju bara just då utan att man gör ngt!
GossipGirls var ju grymt bra igår iaf : ) fast ingen slår F.R.I.E.N.D.S <3
Idag blir det ju att fixa naglarna, får hoppas att mamma kan offra lite tid och fixa dom.
Fransk manikyr hoppas jag på men det kanske inte blir så snyggt när man har 3 långa naglar typ och resten korta.
slänger in en bild på den finaste klänningen med, plus ett par skor som jag vill köpa till sommaren.  men deras hemsida var ur fuktion så att säga men dom finns på dna. Ett par mörkgröna pumps med öppen tå.
Tror dom skulle passa klänningen som jag aldrig kommer att få : ) och ens få in min kropp i, haha.
GRYMT BRA FILM. måste ses. försoning.

 


blogga

vet inte varför men kände suget efter att börja blogga lite igen, det är skönt att kunna skriva och berätta vad man gör om dagarna som en dagbok på internet även om ingen läser den.
dagen idag har varit bra, so far. det vart en riktig frukost idag med familjen plus farmor och farfar som kom hem ifrån finland igår. Dom stannade hos oss och sov en natt, dom är för goa.
 Ikväll blir det "hemmaspa", vilket jag älskar.
Ska basta med alexander, lite masker och peeling. Hoppas på en massage sen med ;)
Men det blir väl jag ensam om att göra. haha
Nu sitter jag i datasalen och har näthandel men kan inte jobba vidare så mycket på min hemsida förens jag har tagit ett bra kort på mamma och jarkko. Dom är svåra att hitta bilder på. Båda gömmer sig helst när kameran åker upp. Jaja, får väl se hur länge jag kommer ihåg att blogga, har ju inte tänkt att bli en storbloggare direkt :P

Hejdå.

RSS 2.0